Rezerwacja

Turnusy SPA

Od 01.02.2014

Możliwość dofinansowania z PFRON

Program Świąt Wielkanocnych w Hotelu Kahlberg

Zapraszamy miłośników tradycji, rodzin z dziećmi i wszystkich, którzy pragną odpocząć od miejskiego zgiełku…
W ten wyjątkowy czas podaruj sobie i swoim najbliższym niezapomniane chwile, pełne relaksu i rodzinnej atmosfery.
Rozkoszuj się początkiem wiosny oraz uzdrawiającą mocą nadmorskiego klimatu.

Koszt pobytu 18-21 kwiecień 2014r.
499zł/os. – standard II
599zł/os. – standard I
Dzieci w wieku 5-12 lat mieszkające z dwiema pełnopłatnymi osobami 50% taniej.

Piątek, 18 kwietnia

16:00-18:00 Obiadokolacja

  • Zupa „Meksykańska” z grzankami z tortilli
  • Sandacz na ostro z tagiatelli i smażonym groszkiem cukrowym
  • Naleśniki z powidłami w złotej panierce z ciepłą czekoladą

Sobota, 19 kwietnia

09:00-11.00 Śniadanie w formie bufetu szwedzkiego
09:00-10:30 Malowanie jajek oraz przygotowanie święconki
11:00 - Święcenie pokarmów w kościele
16.00-18:00 Obiadokolacja 

 

  • Rosół podany z kluseczkami dyniowymi i kawałkami pieczonej gęsi
  • Kieszonki z indyka nadziewane, wątróbką, rodzynkami oraz jabłka pieczone z borówką z ziemniakami puree.
  • Carpaccio z gruszek z musem czekoladowym

Niedziela, 20 kwietnia

06:00 Wszystkich chętnych zapraszamy do uczestnictwa w Mszy Rezurekcyjnej w miejscowym kościele
(kolejna Msza Św. o godzinie 11:00)
09:00-11.00 Tradycyjne Śniadanie Wielkanocne

Dania Gorące

  • Tradycyjny Barszcz Biały podany z białą kiełbasą
  • Pstrąg pieczony z dodatkiem świeżego tymianku
  • Szynka pieczona w glazurze pomarańczowej

Przekąski

  • Jaja faszerowane w skorupkach podane na sałacie lodowej
  • Tatar z łososia
  • Klopsiki faszerowane jajkiem zapiekane w cieście
  • Wielkanocna sałatka z tuńczykiem
  • Roladki z sandacza w aksamitnej galarecie
  • Pasztet marmurkowy domowo pieczony
  • Zimne mięsa
  • Wiosenna sałatka z jajami przepiórczymi

Na słodko

  • Pascha
  • Mazurek z kajmakiem
  • Tort czekoladowy
  • Mazurek migdałowy ze śliwkami

11:00 Szukanie zajączka w hotelowym ogrodzie
14:00 Obiad Wielkanocny

  • Zupa z cukinii i porów
  • Kaczka podana na gorąco z jabłkami
  • Medalion z polędwicy podany na szparagach
  • Placuszki z cukinii z sosem chrzanowym
  • Gorące warzywa, ryż oraz ziemniaki

Poniedziałek, 21 kwietnia

09:00-11:00 Śniadanie w formie bufetu w hotelowej restauracji
10:00 Śmingus-Dyngus w hotelowym ogrodzie – zapraszamy wszystkie dzieci !!!

    • Rodzinne wakacje w Kahlbergu
    • "Kilka dni nad morzem dla ciała i ducha"
    • Wczasy "z eliksirem młodości"
    • Sylwester 2014/2015

Ta strona używa ciasteczek (Cookies). Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami swojej przeglądarki.
Tak, rozumiem.